top of page

BIJ KINÉ FILIP OLAERTS KAN JE TERECHT VOOR EEN BREED AANBOD AAN BEHANDELINGEN.

Bewezen en professioneel

DSC_0195.JPG
Physiotherapy
Kopie%20%20van%20DSC_0243_edited.jpg

SHOCKWAVE THERAPIE OF ESWT

Voor een snellere genezing

Shockwave therapie is één van de meest innoverende ontwikkelingen in de behandeling van ontstekingen en verkalkingen in de spieren . Het shockwave-apparaat genereert hoogenergetische impulsen die zich waaiervormig - via de huid - in het aangedane weefsel verspreiden.

Erkend door Belgische en Nederlandse ziekenfondsen.

Klik hier voor meer info over ESWT.

MANUELE THERAPIE

Manipulatie van het lichaam

Manuele therapie is een behandelmethode die direct aangrijpt op de gewrichten van ons lichaam. Centraal staat het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.
Geschikt voor alle klachten die met het bewegen van het lichaam te maken hebben, zoals: rugklachten, nekklachten, knieklachten, en schouderklachten, maar ook hoofdpijn, artrose, whiplash, tennisarm, enz.

REVALIDATIE

Wij helpen je genezen

Dankzij ons uitgebreid aanbod van toestellen en technieken staan wij garant voor een vlot en efficiënt genezings- en revalidatieproces.
Zowel algemene reconditionering of post-operatieve revalidatie na bijvoorbeeld operatie aan heup, knie, schouder, prothese,...

DSC_0191.JPG
Physical Therapist
Kopie  van DSC_0232.JPG

MANUELE LYMFEDRAINAGE

De zachte behandeling

De Manuele Lymfedrainage is een zachte massagevorm en is op het hele lichaam toepasbaar. Ze heeft als doel de vochtdoorstroming te stimuleren en eventuele stagnaties op te heffen, de immuniteit te verhogen, de stress te verlagen en het hormonale stelsel te optimaliseren.
Manuele lymfedrainage wordt toegepast bij: lymfeoedeem na operatie of ongeval, bloeduitstortingen, oedeem in de arm na amputatie van de borst, reuma, klachten als gevolg van stress oa. slapeloosheid, constipatie, diarree, hoofdpijn, bloedcirculatiestoornissen.

CRANIOSACRALE OSTHEOPATHIE

Zowel voor volwassenen als kinderen

CranioSacraal Therapie is een behandelwijze, waarbij het doel is een ontspanning te bewerkstelliggen in het craniosacraal systeem en het fasciaal (bindweefsel) systeem in het algemeen, met behulp van zorgvuldige zachte manuele technieken. 
Behandeling is mogelijk bij zowel volwassenen (fysieke problemen, stress, chronische vermoeidheid,...) als bij kinderen (huilbaby's, reflux, concentratieproblemen).

MEDISCHE FITNESS

In onze aparte fitnessruimte

Medische fitness heeft tot doel de gezondheid van de patient te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Het verbeteren van de algemene conditie, uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart/long conditie, coördinatie en eventueel verlagen van lichaamsgewicht.
Medische fitness is geschikt voor mensen met een (tijdelijk) lagere belastbaarheid. Mogelijke indicaties zijn rug-, nek-, schouder-, bekken-, knieklachten ,long-, hart- , vaatziektes en diabetes.

Image by Alexander Schimmeck
Zwangere buik
revvi.jpg

BEKKENBODEM OF PELVISCHE REËDUCATIE

Bij urineverlies of problemen met de stoelgang

Door middel van specifieke (spierversterkende) oefeningen en manipulaties, pakken we problemen aan die zich situeren in het kleine bekken (pelvis) of in de bekkenbodem. Deze techniek wordt veel gebruikt in geval van urineverlies bij dames.

PERINATALE BEHANDELING

Tijdens de zwangerschap en na de bevalling

Ben je zwanger? Dan helpt prenatale kinesitherapie je in de voorbereiding op de bevalling. Denk aan ademhalingsoefeningen, maar ook ontspanning of voorbereiden op het persen. Met postnatale kiné pakken we problemen aan na de bevalling, zoals rugpijn of vochtophoping (oedeem).

VERDELER VAN REVVI PRODUCTEN

Nazorg op natuurlijke basis

Révvi vestigt haar aandacht op professionals, atleten en individuen 
die hun lichaam op de best mogelijke manier willen verzorgen zodat
ze zonder blessures en pijnvrij hun sportieve doelen kunnen bereiken.

Bekijk hier de producten die we aanbieden in onze praktijk.

Wat doen we?: Diensten
bottom of page