top of page
Patient with Healthcare Nurse

KINÉ FILIP OLAERTS

Na zijn opleiding kinesitherapie ging Filip Olaerts in 1998 aan de slag in Wuppertal (Duitsland). Hij zou er meer dan 9 jaar blijven als verantwoordelijke voor een revalidatiecentrum.

In 2006 keerde Filip terug naar Zutendaal om zijn eigen praktijk op te zetten. In eerste instantie vanuit de praktijkruimtes van zijn vader en vanaf 2010 in het nieuwe praktijkcentrum aan de 15 Augustusstraat in Zutendaal. In 2021 opende Filip een tweede praktijk in Alken.

Het team groeide mee met de het patiëntenbestand. In 2015 naar twee kinesisten en al snel naar de huidige bezetting van drie kinesisten.

De praktijk: Mijn praktijk

TEAM

Wij zijn er om jou te helpen

FILIP OLAERTS

zaakvoerder

Samen met wederhelft Liesje is Filip de trotse papa van Mathieu en Martha. Als hij niet in de praktijk aan de slag is, vind je hem terug in zijn garage met classic Volkswagens. Naast kiné zijn auto's altijd zijn grote passie geweest.

Filip is afgestudeerd in Motorische revalidatie en Kinesitherapie in 1997. Hij volgde bijscholingen in:
Manuele lymfedrainage ad modum Vodder
Manuele therapie (senior therapeut)
Osteopathie met zwaartepunt manipulaties van de wervelzuil en cranio-sacrale therapie zowel voor volwassenen als baby's


9 jaar verantwoordelijk voor revalidatiecentrum in Wuppertal, Duitsland.

Sinds 2006 zaakvoerder van Kiné Filip Olaerts in Zutendaal.

filip_olaerts_edited_edited.jpg

GOEDELE MOERMANS

kinesiste

Ik ben afgestudeerd in 2014 aan de Universiteit van Hasselt met een specialisatie in neurologie. Sinds 2015 werk ik samen met Filip in de praktijk. Ik ben trotse mama van Arthur (’18) en Oliver (’20).


Door mijn interesse in neurologische revalidatie heb ik ook de basis opleiding Bobath (voor volwassenen) gevolgd. De behandeling is gericht op patiënten met onder andere: CVA, MS en Parkinson


In 2017 heb ik ook de bijzondere bekwaamheid in pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie behaald. Bij mij kan je dan ook terecht voor behandelingen voor onder andere: urine incontinentie en fecale incontinentie, seksuele problematieken en pre- en postnatale kine, zowel met als zonder specifieke klachten.


Het volgen van nieuwe opleidingen vind ik belangrijk om up to date te blijven en mijn inzichten en behandelingen steeds bij te schaven.

Contact
goedele_moermans_edited_edited.jpg

DOMINIQUE HEINEN

kinesiste

Ik ben Dominique, en ik werkt sinds november 2020 bij kinesitherapie Filip Olaerts. In 2020 studeerde ik af aan de UHasselt. Naast mijn werk als kinesist sport ik graag. Ik hockey en ga daarnaast enkele keren per week joggen. Ook wandel ik veel met mijn honden en ga ik graag op reis.

studies:
2020: master in revalidatiewerenschappen en kinesitherapie - afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie, specialisatie: sport - UHasselt
 2021: dry needling - dry needling Gent

Contact
dominique_heinen_edited_edited.jpg
De praktijk: Teamleden
bottom of page